Мостарски Срби одбили да се састану са Инцком | Херцег Телевизија Требиње

Политика - Херцеговина

Мостарски Срби одбили да се састану са Инцком

Извор: СРНА | Датум:16.12.2020.

Представници СНСД-а, СДС-а и листе "Остајте овдје - заједно за наш Мостар" данас су одбили да се у Мостару састану са високим представником у БиХ Валентином Инцком, сазнаје Срна.
 

Они су, како се сазнаје, заузели заједнички став да одбију састанак са Инцком због његовог континуираног некоректог односа према српском народу.

Представници српских политичких странака СНСД-а и СДС-а и листе "Остајте овдје - Заједно за наш Мостар" у ранијем саопштењу су данас поручили да је заједнички став српских представника да се међународна заједница не треба мијешати у изборни процес у Мостару.

Они сматрају да у самом финишу кампање није примјерена посјета било ког званичника међународне заједнице.

- Са жаљењем констатујемо да српски народ још није конститутиван у Херцеговачко-неретванском кантону гдје се налази и Мостар, те да је међународна заједница могла то питање да ријеши одавно да је за то било истинске воље - наводи се у саопштењу листе"“Остајте овдје – Заједно за наш Мостар".


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: