Skupštinska većina: Galamu, provokacije i nasilje nećemo tolerisati | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Skupštinska većina: Galamu, provokacije i nasilje nećemo tolerisati

Izvor: Hercegovina pres | Foto: Hercegovina pres | Datum:28.12.2020.

Odbornici  skupštinske većine  osudili su jednoglasno današnji  nelegalni  upad na sjednicu lokalnog parlamenta poslanika Nebojše Vukanovića koji je u salu ušao  nepozvan i pokušao da unese nemir  i sabotira rad novog  saziva.

„Lične frustracije i nezadovoljstvo Vukanović pokušava da prenese na sve opozicione odbornike i isprovocira reakcije koje nisu dostojne parlamentarnog i demokratskog djelovanja“, saopštili su odbornici skupštinske većine.

Većina koju čini  19 od 29 odbornika u Skupštini Grada Trebinja ističe da neće dozvoliti da se Skupština pretvori u cirkus i da pojedincima ne može biti dozvoljeno da se krše jasno propisana pravila ponašanja zbog nečijeg nezadovoljstva i neznanja. 

Ubjedljiva dvotrećinska većina i podrška radu gradonačelnika jasan je pokazatelj visokog stepena demokratije u Trebinju, a današnji proces izbora i imenovanja pokazao je i visok nivo kulture izabranih odbornika skupštinske većine.

„ Grad Trebinje dobio je sposobne ljude koji će se u naredne četiri godine zalagati da svi zajedno živimo bolje, ostvarimo zacrtane planove, nastavimo da gradimo naš grad, otvaramo nova radna mjesta i zapošljavamo ljude“, kaže se u saopštenju većine.

Odbornici većine dodaju da galamu, nasilje i provokacije  u skupštinskim klupama neće tolerisati.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: