Kovačević: Nedopustive prijetnje i pritisci na Milivojevića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Kovačević: Nedopustive prijetnje i pritisci na Milivojevića

Izvor: SRNA | Datum:10.02.2021.

SNSD najoštrije osuđuje neprimjerene optužbe i direktan politički pritisak Medžlisa Islamske zajednice Mostar, kao i nekih političkih partija sa sjedištem u Sarajevu na legitimnog i demokratski izabranog predstavnika srpskog naroda u Mostaru doktora Velibora Milivojevića, izjavio je portparol ove partije Radovan Kovačević.

Kovačević je izjavio za Srnu da SNSD pruža punu podršku Milivojeviću da kao predsjednik Kluba srpskog naroda i zamjenik predsjednika Gradskog vijeća Mostara autonomno i slobodno donosi političke odluke rukovodeći se isključivo interesima srpske zajednice u tom gradu koju predstavlja.

- Sramne poruke koje dolaze iz Medžlisa Islamske zajednice Mostar doživljavamo kao prijetnje doktoru Milivojeviću i kao direktan poziv na linči i to isključivo iz razloga što on svoje odluke donosi samostalno, a ne po diktatu Sarajeva - naglasio je Kovačević.

On je ocijenio da su takve prijetnje za SNSD nedopustive i pozivaju nadležne u Mostaru da zaštite doktora Milivojevića za kojeg su uvjereni i znaju da neće podleći pritiscima i da će svoje odluke i u budućem periodu donositi isključivo u interesu srpske zajednice u Mostaru koja mu je na izborima pružila nepodjeljenu podršku.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: