Tamindžija - Glavni problem u Hercegovini bezbjednosne prirode | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tamindžija - Glavni problem u Hercegovini bezbjednosne prirode

Izvor: Herceg tv | Datum:10.02.2021.

Na Narodnoj skupštini Republike Srpske, narodni poslanik SNSD-a Ilija Tamindžija demantovao je tvrdnje narodnog poslanika Ljubiše Krunića, da niko nije htio da prihvati direktora šumskog gazdinstva u Kalinoviku, s obzirom na to da je rukovodstvo opštine Kalinovik prije nekoliko dana bilo u posjeti Trebinju, kada je rečeno da je prethodnog direktora, koji je otišao za zamjenika načelnika naslijedio Đorđe Živanović, dotadašnji tehnički direktor ŠG.

On se osvrnuo i na trenutnu epidemiološku situaciju u gradu Trebinju, prisjetivši se kako je to izgledalo kada je i sam imao virus korona, te zahvalio svim medicinskim radnicima, koji su uložili napore u borbi protiv ove zarazne bolesti.

Tamindžija je napomenuo kako je trenutno, osim korona virusa, glavni problem u Hercegovini bezbjedonosne prirode. 

"Loša bezbjedonosna situacija je dole glavni problem, nama nisu problem investicije, imamo investicije najveće u istoriji Hercegovine. Nijedna vlast, ni na prostoru bivše Jugoslavije, nikada nije Hercegovini posvetila ovoliko pažnje kada su u pitanju investicioni projekti, ali ovaj bezbjedonosni problem je veoma izražen u ovom momentu", istakao je on.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: