Počelo 22. zasjedanje bilećkog parlamenta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Počelo 22. zasjedanje bilećkog parlamenta

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:25.03.2016.

Na dnevnom redu 22. sjednice Skupštine opštine Bileća nalazi se 16 tačaka. Današnjem zasjedanju prisustvuje i Boračka organizacija ove opštine. Podsjetimo da su ove kategorije izrazile nezadovoljstvo svojim statusom. Borci nisu zadovoljni finansijama koje dobijaju iz bilećke kase.
Na samom početku rasprava je krenula žučno, odborniku SRS dr Vojislav Šešelj Draženu Dunđeru zasmetalo je to što se na dnevnom redu ne nalazi tačka o radu predsjednika SO Bileća. Dunđer se zapitao zašto se još ćuti o izboru direktora Doma zdravlja u Bileći. "Najbitnije tačke koje su važne za Bileću danas su izostavljenje", rekao je predstavnik penzionera Jovo Papić. On se složio sa Dunđerom da na dnevni red treba uvrstiti ove dvije tačke.Odbornička većina se izjasnila da ovaj dnevni red ostane kako je i planirano. Predsjednik SO Bileća danas je najavio da će na sljedećoj skupštini biti izabran direktor Doma zdravlja  "Sv. Luka" Bileća.

Od silnih 16. tačaka dnevnog reda trebalo bi biti da je najbitnija druga, razmatranje nacrta budžeta opštine Bileća za 2016 godinu.

Na dnevnom redu je i visina studentskih stipendija za ovu školsku godinu, iako kasne i one od prošle. Koliko će trajati današnje zasjedanje ne može se znati jer kada je u pitanju zasjedanje parlamenta u ovoj opštini, nekada se diskusija vodila i po dva dana.

Uskoro opširnije.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: