ZAKAZANA 35.SJEDNICA SO NEVESINJA: Komunalni problemi u fokusu odbornika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

ZAKAZANA 35.SJEDNICA SO NEVESINJA: Komunalni problemi u fokusu odbornika

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:01.04.2016.
Na narednoj sjednici SO Nevesinje koja je zakazana za utorak, 5. april, odbornici će raspravljati  o komunalnim problemima i stanju u oblasti poljoprivrede.

Direkori javnih preduzeća „Vodovod“ i „Komus“  Radomir Todorović i Savo Šarenac pripremili su izvještaje o stanju u oblasti komunalnih djelatnosti  koji obuhvataju snadbjevenost vodom, izgradnju i održavanje vodovodne i kanalizacione mreže i održavanje javne čistoće i javnih površina. Opštinsko odjeljenje za privredu i društene djelatnosti upoznaće odbornike sa stanjem u oblasti poljoprivrede, a predstaviće i Plan razvoja za ovu godinu.

Na dnevnom redu sjednice je Analiza  stanja lokalnih puteva i Program sanacije i održavanja za 2016. godinu, te više prijedloga odluka iz oblasti prostornog uređenja i stambeno-komunalnih poslova.

Na narednoj sjednici Opštinskog parlamenta odbornici bi trebalo da imenuju članove upravnih odbora u javnim ustanovama čiji je osnivač opština Nevesinje.Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: