Dunđer se oglasio o razlozima jučerašnje tuče | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Dunđer se oglasio o razlozima jučerašnje tuče

Izvor: Hercegovina Press | Datum:10.04.2021.

Bilećki odbornik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, Dražen Dunđer, kome je policija juče dokumentovala dvije prekršajne prijave, za ugrožavanje sigurnosti, te za tuču i fizički napad, tvrdi da se u Bileći vodi otvorena borba protiv simpatizera predsjedavajućeg Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika, i da je to izazvalo jučerašnji incident.

“Ja nikada nisam krio da sam Dodikov simpatizer, čak i onda kada sam bio protiv odbornika SNSD-a u Bileći, jer smatram da boljeg lidera nema Republika Srpska, a to smeta nekima iz vladajućih redova, pa me je jedan od članova PDP-a juče onemogućio da uđem u skupštinsku salu na raspravu o budžetu.

On me je čekao na hodniku, što se jasno vidi na snimku skupštinskih kamera i dobacio ‘Nećemo dozvoliti Srpskoj radikalnoj stranci da prisustvuje raspravi, jer vi sarađujete sa SNSD-om i Miloradom Dodikom’, što je mene izrevoltiralo”, kaže Dunđer, koga smo juče nakon incidenta pozivali telefonom, kako bi čuli njegovu stranu priče, ali je bio nedostupan.
Tvrdi da se nije mogao javiti jer ga je policija privela radi saslušanja, u kome je navodno sve ovo i njima rekao i slučaj objasnio na Facebook stranici svoje stranke.

“Ja nisam želio zloupotrebljavati dužnost odbornika, već sam htio prisustvovati javnoj raspravi Nacrta budžeta zbog moje mjesne zajednice, jer smatram da ako izlobiram više možemo i više projekata ostvariti”, kaže Dunđer, uz tvrdnje da ne zna zašto su bili tu upravo oni sa kojim se sukobio.

Ubrzo nakon izbijanja incidenta pozvana je policija, pa su pripadnici Policijske stanice Bileća ponovo uspostavili narušeni javni red i mir, a potom radi saslušanja priveli Dunđera u Policijsku stanicu, ali za tim, kako kaže, nije bilo potrebe, jer im je on sam na licu mjesta rekao šta je bilo i da nije počinio nikakvo krivično djelo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: