Petrović tužio Krunića za klevetu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Petrović tužio Krunića za klevetu

Izvor: srna | Datum:22.04.2021.

Predsjednik Upravnog odbora Udruženja građana i privrede Hercegovine Luka Petrović podnio je danas tužbu za klevetu protiv poslanika PDP-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Ljubiše Krunića.

Protiv Krunića je podnesena tužba za klevetu zbog njegove izjave da je Petrović navodno planirao fizički napad na narodnog poslanika Nebojšu Vukanovića.



Petrović je pozvao pravosudne organe da hitno reaguju i “dokažu notorne laži narodnog poslanika koji pokušava da iskonstruiše događaje koji se nisu desili i na taj način izmanipuliše javnost Hercegovine i Srpske”.

“Spremnost Krunića i njegovih političkih saradnika da iznose ovakve monsturozne laži pokazuje da nema dostojanstva ni časti u političkoj borbi i da su zarad lične promocije spremni izmisliti najgnusnije laži i plasirati ih u javnost”, rekao je Petrović Srni.

On je naveo da Krunić i njegovi politički saradnici “svoju političku platformu baziraju na spinovima”.

“Krajnje je vrijeme da tužilaštvo i sudovi oštrije kažnjavaju one koji svakodnevno iznose neistine i kontaminiraju javni prostor u Srpskoj”, rekao je Petrović.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: