PETROVIĆ: Šta je Vukanović uradio za narod, koji su efekti 3.000 KM koje mjesečno prima? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

PETROVIĆ: Šta je Vukanović uradio za narod, koji su efekti 3.000 KM koje mjesečno prima?

Izvor: REJTING INFO | Datum:24.04.2021.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petroviće izjavio je da građani Hercegovine nemaju nijedan pozitivan efekat od narodnog poslanika Nebojše Vukanovića i njegovih 3.000 KM koje prima mjesečno u Narodnoj Skupštini Republike Srpske, već samo negativne priče, „trovanje mozgova“ i unošenje razdora među ljudima.

Petrović je istakao da taj “hercegovački supermen“ kako sebe Vukanović predstvalja u narodu, nikada ništa nije za njega učinio, nema radnih dana, već se samo bavi fejsbukom, nastupima u medijima, pljuvačinama.

„Taj njegov individulaizam ili lični ego neće doprinijeti boljitku nijednog građanina u Republici Srpskoj.To što on priča ne može normalan mozak ispratiti. To su samo laži, optužne , insinuacije. Svi koji su bili uz njega napustili su ga“, rekao je Petrović gostujući na Herceg TV.

Komentarišući Vukanovićeve jučerašnje istupe u medijmai i optužbe Draška Stanovukovića da je zaboravio svoje saborce prilikom posjete predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci , Petrović je istakao da sve to govori o njegovoj ostrašćenosti za fukcijama, nametanju sebe kao bitnog iako ga niko ne doživljava ozbiljno.

„On je sebe želio da vidi u prvim redovima , ali tako nisu smatrali njegovi politički saborci.Svima su jasne neke stvari – da je rođen za gubitnika, da radi licemjerno, naopako, neljudski. Takvima se zna gdje je mjesto.Međutim, poznavajući njega on jednu priču priča danas, drugu sutra tako da ne mogu baš ozbiljno da komentarišem takve nestabilne ličnosti“, rekao je Petrović.

On je dodao da su se iz Vukanovićeve jučerašnje „ispovijesti“ mogli saznati vrlo zabrinjavajući detalji – šta je sve radio i za koje usluge.

„Najvažnija mu je njegova promocija. Prvi je sebe proglasio i za kandidata za člana Predsjedništva BiH, on želi da ima uspješnu političku karijeru. Kada to ne uspije svi su mu krivi. Sada smatra da ga je i Draško Stanivuković zloupotrijebio za svoju političku karijeru. Stanivuković je, na ovaj ili onaj način uspio da bude i odbornik i gradonačelik, a on ništa.To njega boli, a ne narod“, rekao je Petrović.

Petrović je poručio da su građani ti koji će ocijeniti rad, aktivizam i radnu atmosferu, ali i one koji samo drže govore zarad svojih ličnih ambicija nemajući iza sebe nijedno dobro djelo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: