Dodik pohvalio rad opštinskog rukovodstva i organizaciju SNSD-a u Nevesinju | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Dodik pohvalio rad opštinskog rukovodstva i organizaciju SNSD-a u Nevesinju

Izvor: Herceg TV | Datum:22.05.2021.

Na današnjem sastanku Milorad Dodik je pohvalio rad opštinskog rukovodstva i organizaciju SNSD-a u Nevesinju, navodeći da se SNSD može ponositi sa radom i rezultatima u ovoj opštini. U dosadašnjem periodu urađeno je mnogo pozitivnih stvari. Iz sredstava Vlade Srbije, Nevesinju bi trebalo da pripadne oko 4 miliona evra, koja će biti utrošena na projekte, na dobrobit građana Nevesinja. Jedan od projekata je rekonstrukcija puta prema Mostaru i seoskih puteva, jer je razvoj sela strateško opredjeljenje opštine.


Pored infrastrukturnih projekata, pričalo se i o otvaranju novih radnih mjesta. Postoji mogućnost i otvaranja jednog tekstilnog pogona. Tekstilni proizvođač iz Istočnog Sarajeva razmatra mogućnosti investiranja u Nevesinje sa čim bi se otvorio značajan broj radnih mjesta, a u tom smislu podrška institucija za otvaranje tog pogona neće izostati. Nastavljamo sa odgovornom politikom i saradnju sa Vladama Srpske i Srbije, te nastojimo da svaku marku dobro utrošimo i budemo na usluzi svim građanima.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: