Данашњи Вукановићев шоу програм покушај да врати изгубљени политички рејтинг | Херцег Телевизија Требиње

Политика - Херцеговина

Данашњи Вукановићев шоу програм покушај да врати изгубљени политички рејтинг

Извор: ХЕРЦЕГ РТВ | Датум:24.05.2021.

Требињски одборници владајуће већине поручују да је данас из најјужнијег града Српске послата ружна слика. Разлог томе је понашање народног посланика Небојше Вукановића које је довело и до његовог хапшења, наочиглед бројних грађани и туриста.
Лука Петровић шеф Kлуба одборника СНСД-а у Скупштини града каже да су Требињци навикли на овакво понашање Вукановића.


„Пажњу је одвукла једна ситуација око ријатили шоуа који прави Небојша Вукановић. То није ништа ново, он то прави већ више година на јавним површинама. Интересантно је да нико од његовог малобројног окружења и других политичких супарника као што је господин Шаровић који је био у Требињу, нису се огласили када је он вријеђао покојног патријаха Иринеја. Kада је он за патријаха Иринеја успио да каже да је он припејд владика и да од Светог Саве до данас српски народ није имао већег изрода, недостојнијег патријаха и којем је упутио и недостојно питање да ли има ђецу“, изјавио је Петровић.

Петровић подсјећа да у том тренутку нико није јавно осудио такве ријечи.

„Мислим да је и ово данас урадио да би повратио свој изгубљени рејтинг и ауторитет у политичком смислу. Kако би некога загрлио за сљедеће изборе како би могао да настави да прави ријалити шоу. Изгубио је многе судске поступке за клевете и неистине и никада није било реакција оних који данас желе да му дају на значају. Ми знамо једно - да нико од његових прича није имао користи већ само проблеме и муке. Одбацујемо његов ријалити шоу, хапшења, нападе на правосудне институације као и нападе на полицијске службенике, иако ће он наћи разлога да све то оповргне, али сигурно је да му недостатак публицитета све више прави нервозу. Мислимо да он није човјек који зашлужује нашу пажњу, већ само доноси проблеме и квари нам слику нашег града“, закључио је Петровић.

И први човјек Требиња осуђује нападе на институције као и вишегодишње узнемиравање грађана Требиња као и туриста од стране Небојише Вукановића.

„Поједини Требињци и туристи су се жалили да нису могли да живе од дреке, вике појединих људи који се процесуирају. Да ли треба да тјерамо људе?! Дођу туристи да прошетају градом и тргом. Бројни грађани треба да заврше обавезе у Палати правде или Електропривреди. Да ли је у реду да их неко пресреће на улазу, да уводи ред када ће ко да дође или слично ? Хајде да видимо резултате рада, а не када је ко дошао“, изјавио је Ћурић.

 

 


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: