Требињски одборницу осудили понашање Небојше Вукановића и поручили да се политики не води на улици већ у институцијама | Херцег Телевизија Требиње

Политика - Херцеговина

Требињски одборницу осудили понашање Небојше Вукановића и поручили да се политики не води на улици већ у институцијама

Извор: ХЕРЦЕГ РТВ | Датум:24.05.2021.

Kоментаришући данашње догађаје и хапшење народног посланика Небојше Вуковића одборник НДП у Скупштини града Требиња Бојан Шапурић рекао је да овакви догађаји шаљу ружну и крање ненормалну слику нашег града.


„Ово нас враћа у период 2012, 2016 када смо имали представе за јавност у града гђе се причало искључиво о нама. Политика се не води на улицама града Требиња. Ми смо изабрани представници народа, све се ријешава у Скупштини а не на улицама града гђе се шаље једна ружна и крајње ненормална слика“, поручио је Шапурић.
Шапурић кратко додаје да сви треба да се запитају зашто им долазе пресуде и ко је крив, те шта раде и докле ће њихова фрустрација и бијес да се испољавају у овом граду.
Милан Kовач предсједник градског одбора Уједињене Српске осудио је данашње понашање, те поручио да ниједан појединац не смије да буде изнад закона.
„Желим да у своје лично име и име својих колега осудим данашње понашање и позивам институације да заштите грађане Требиња од сваког нарушавања јавног реда и мира. Желим да јасно поручим да ниједан појединац не може бити изнад закона, па макар он био у улози народног посланика“, рекао је Kовач.
Kовач је осудио и сваки напад на институције система, посебно на институције правосуђа и полиције РС и додаје да очекује да се овакви догађаји у складу са законом процесуирају.


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: