ПЕТРОВИЋ: Поене у опозицији Вукановић скупља хулиганским испадима – Одбацујемо његову 'прљаву игру' | Херцег Телевизија Требиње

Политика - Херцеговина

ПЕТРОВИЋ: Поене у опозицији Вукановић скупља хулиганским испадима – Одбацујемо његову 'прљаву игру'

Извор: Hercegovina Press | Датум:24.05.2021.

Предсједник ГО СНСД -а Требиње Лука Петровић данас је најоштрије осудио испаде, пријетње, вријеђање и безобразлук Небојше Вукановића који је себи дао за право да уходи људе, прозива их, малтретира и угрожава.

Предсједник СНСД-а додаје да је интересантно што се нико од Вуканових „сабораца“ није оглашавао док је вријеђао блаженопочившег патријарха Иринеја којег је називао при пејд патријарх и за кога је рекао да од Светог Саве до данас српски народ није имао већег изрода и недостојнијег патријарха, када га је питао да ли има дјецу и назвао га недостојним расколником и јудом у мантији.
„Незамисливо је да се и након најгнуснијих увреда упућених најсветијем што имамо, Српској православној цркви и њеном поглавару и израза од којих се сваки православац постидио и зацрвенио нико из опозиције није нашао да прокоментарише“, казао је Петровић.

Петровић сматра да је и данашњи Вуканов „шоу програм“ само један од начина да се додвори остатку коалиције, покаже „мишиће“ и врати изгубљени углед у у опозиционим редовима. Неколико пута је до сада запомагао из Требиња, али га његови партнери и пријатељи нису чули. Зато је данас био толико гласан, додаје лидер СНСД-а.
„Циљ му је да поврати изгубљени рејтинг и ауторитет у политичком смислу. Желио је да се некоме додвори како би на сљедећим изборима обезбиједио неку позицију јер сам нема никакве шансе“, наглашава Петровић.

Предсједник СНСД-а каже да од Вукановићевих испада цијело Требиње трпи штету јер град предствља на најгори могући начин.
„Одбацујемо његов шоу и његову игру. Одбацујемо да будемо као он. Одбацујемо језик вријеђања, нападе на правосудне институције, полицију, неистомишљенике“, наглашава Петровић.

Он додаје да се може очекивати наставак Вукановићеве прљаве игре јер недостатак публицитета и губитнички пут према наредним изборима све више праве нервозу самозваном борцу за правду и ред.

„Он није човјек који заслужује пажњу јер нам само доноси несрећу, ствара негативну сллику нашег града и климу и тако га треба и посматрати“, закључио је Петровић.


Категорија: Херцеговина

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: