ĆURIĆ: Vukanović svoje probleme mora da rješava na drugom mjestu – ZAVODITI RED MOŽE NA ONIM MJESTIMA KOJA JE ON OTVORIO | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

ĆURIĆ: Vukanović svoje probleme mora da rješava na drugom mjestu – ZAVODITI RED MOŽE NA ONIM MJESTIMA KOJA JE ON OTVORIO

Izvor: Rejting | Datum:24.05.2021.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić istakao je da Nebojša Vukanović svoje probleme mora da rješava na nekom drugom mjestu, te da nema pravo da presreće ljude na ulicama i da im prijeti, poručujući mu da može da zavodi red u onim firmama koje je on otvorio.

Ćurić je naglasio da je Vukanovićevo neprimjerno ponašanje prevršilo svaku mjeru i da je nedopustivo takvo ponašanje jednog Narodnog posalnika koji poziva na ulice.



“Nećemo dozvoliti da nam ulica rješava problem”, poručio je gradonačelnik Trebinja komentarišući jutrošnje privođenje narodnog poslanika Nebojše Vukanovića zbog presretanja, vrijeđanja I prijetnji predsjednika Okružnog i Osnovnog suda u Trebinju Bojana Stevića i Milana Bosića.



Ćurić je naveo da su mnogobrojni građani i turisti danas reagovali i uputili pritužbe Komunalnoj policiji zbog Vukanovićeve galame, snimanja telefonom i uznemiravanja u centru grada.

Prvi čovjek grada je rekao da je takvo Vukanovićevo ponašanje nedopustivo, te da je Trebinje u posljednjih 15 dana prepuno turista, pitajući da li treba i oni kao i naši sugrađani da strahuju za sopstvenu bezbjednost.



„Ko je Vukanović da presreće ljude na ulici, da uvodi red u pojedine institucije, da određuje kada će ljudi dolaziti na posao? Oni imaju svoje pretpostavljene, neka se drži sebe.Sve ono što je on otvorio radnih mjesta i institucija neka kontroliše i tu zavodi red.Institucije treba da rade svoj posao, u skladu sa zakonom“, izričit je Ćurić.

On je podsjetio da je, pored ostalog, i on dobijao tužbe u sudskim procesima protiv Nebojše Vukanovića, ali da takve situacije nije zloupotrebljavao.

„ Da li svi treba da reagujemo kao on, da dođemo u situaciju da nas presreće samo zato što ima neke frustracije i ko zna šta je još u pozadini svega. Nema koga nije prozivao, davao pritužbe na području Trebinja, prozivao je i mnoge trebinjske porodice, ugledne ljude i u Republici Srpskoj, Srbiji, upokojenog patrijarha Irineja, gospodina Aleksandra Vučića, prije par dana i gospođu Anu Brnabić”, rekao je Ćurić, poručujući da su takvi ispadi za svaku osudu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: