ŠAPURIĆ: Frustraciju i bijes zbog sudskih presuda Vukanović pokušava iskaliti na ulici | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

ŠAPURIĆ: Frustraciju i bijes zbog sudskih presuda Vukanović pokušava iskaliti na ulici

Izvor: Hercegovina Press | Datum:24.05.2021.

Danas je iz Grada Trebinja otišla jedna ružna slika „koja nas vraća u perood 2012. – 2016. godina kada smo imali predstave za javnost u ovom gradu“, poručio je predsjednik NDP-a Trebinje Bojan Šapurić.

Šapurić je naglasio da se politika ne vodi na ulici već u institucijama gdje izabrani predstavnici naroda, kako u Gradu Trebinju i gradskom parlamentu, tako i u Narodnoj skupštini Republike Srpske treba da rješavaju probleme, suočen mišljenja i argumente, a ne da posežu za ulicom praveći cirkus i sramotu sopstvenom narodu.

„Želim da se ogradim od ovakvog ponašanja i istupa jer je njihov akter poslao ružnu sliku koju svi osuđujemo i odbacujemo“, naglasio je Šapurić.

Kada su u pitanju sudske presude koje dolaze, Šapurić smatra da Vukanović kao i svi koji učestvuju u sudskim procesima oni treba da se zapitaju šta rade i dokle će njihova frustracija i bijes da se ispoljavaju u ovom gradu zbog grešaka koje su sami počinili.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: