TAMINDŽIJA: Građani trpe zbog nečijih ličnih frustracija i neispunjenih ambicija | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

TAMINDŽIJA: Građani trpe zbog nečijih ličnih frustracija i neispunjenih ambicija

Izvor: Hercegovina Press | Datum:24.05.2021.

„Svi smo danas bili svjedoci neviđenom divljaštvu i uzrujanim napadima čovjeka koji je u potpunosti izgubio kompas. Taj “borac za pravdu i red” je po ko zna koji put pokazao da se “bori” samo za sebe i svoj interes. Vrijeđajući, uhodeći i napadajući ljude zbog svojih ličnih frustracija pokazao je odraz kulture i na nevjerovatan način uznemirio Trebinjce i Republiku Srpsku. Da li građani trebaju da trpe sve te cirkuse?! „, izjavio je narodni poslanik Ilija Tamindžija povodom Vukanovićevog neovlaštenog snimanja, uhođenja i vrijeđanja sudija i građana Trebinja.

Tamindžija je zapitao ko je Vukanović da uhodi ljude, određuje im kada će na posao i napada ih po lokalima, a uz to sve neovlašteno snima uz najpogrdnije riječi i psovke?

„Šta je to narečeni “gospodin” koji se predstavlja “predstavnikom naroda” ikad uradio za taj isti narod, osim pravljenja opšte pometnje, cirkusa i klevetanja? Takva osoba koja je konstantno u prekršajima i više puta presuđeni lažov koji masovno obmanjuje, najmanje je pozvan da napada i komentariše bilo čiji rad i djelovanje!“, napisao je Tamindžija na svom facebook profilu.

Gradu kulture i turizma, kao što je Trebinje, najmanje su potrebni ovakvi cirkusi ove nemoralne osobe, dodaje Tamindžija.

„Kao narodni poslanik i predstavnik naroda iz Hercegovine oštro osuđujem današnje sramne ispade, napade i psovke. Ulica ne smije da bude iznad zakona, a Trebinje i Hercegovina predstavljeni u ovakvom svijetlu!“, izjavio je Tamindžija.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: