Tešanovićeva na sastanku regionalnog odbora SNSD – Ovo su ciljevi | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tešanovićeva na sastanku regionalnog odbora SNSD – Ovo su ciljevi

Izvor: hercegovinapress.com | Datum:30.05.2021.

Povjerenik Izvršnog komiteta SNSD–a za Izbornu jedinicu devet Nada Tešanović održala je sastanak sa rukovodstvima odbora ove stranke iz istočne Hercegovine, a sastanku je prisustvovao i generalni sekretar SNSD-a i predsjednik Gradskog odbora u Trebinju Luka Petrović.

„Cilj je da se sagleda stanje u opštinskim odborima SNSD-a u ovoj regiji te da se u narednim mjesecima izvršeni potpuna revizija članstva na području istočne Hercegovine,“ saopšteno je nakon sastanka.

Kako je naglasila treba sagledati stanje i u onim opštinskim odborima SNSD-a gdje ova partija nema načelnika i na koji način se može pomoći u onim zajednicama gdje je došlo do promjene kao što je to u Bileći, gdje SNSD nije dobio načelnika, ali u Berkovićima i Ljubinju, gdje SDS ima vlast.

Generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović rekao je da su podmlađeni sastavi opštinskih odbora SNSD-a u Ljubinju i Berkovićima potpuno spremni da ostvare pobjedničke rezultate.

On je izjavio da je pobjeda SNSD-a u Gacku napravila prelom u Hercegovini, dok je Bileći sada struktura koja ne može da pomogne građanima i opštini.

„Mislimo da će tu doći do promjena u lokalnim vlastima jer ovakva skupštinska većina ne funkcioniše, načelnik ne funkcioniše, narod Bileće je ostao bez vlasti„, rekao je Petrović.

Hercegovina press


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: