Odložena sjednica skupštine opštine Nevesinje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Odložena sjednica skupštine opštine Nevesinje

Izvor: RADIO NEVESINJE | Foto: RADIO NEVESINJE | Datum:17.05.2016.

Sjednica Skupštine opštine Nevesinje zakazana za danas nije održana zbog nedostatka kvoruma. U skupštinskoj sali u zakazano vrijeme pojavilo se sedam, od ukupno 21 odbornika ( četiri odbornika SNSD-a, dva odbornika PDP-a i jedan odbornik SDS-a). Predsjednik Opštinskog parlamenta Jovan Vasiljević nakon konstatacije da nema kvoruma za održavanje sjednice, novi termin je zakazao za petak, 20. maj u 10 časova.

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje načelnik opštine Momčilo Šiljegović  trebalo je da podnese izvještaj o radu Opštinske uprave u 2015. godinu i predstavi Program rada  za tekuću godinu. Opštinsko odjeljenje za finansije pripremilo je završni račun za prošlu godinu.

Na dnevnom redu sjednice su izvještaji o radu sportskih klubova, udruženja i drugih korisnika koji se finansiraju iz budžeta opštine Nevesinje, te Informacija o stanju u oblasti javnog prevoza. 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: