Tamindžija: Hercegovci nikada nisu bili divljaci – Vukanovićevo ponašanje za svaku osudu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tamindžija: Hercegovci nikada nisu bili divljaci – Vukanovićevo ponašanje za svaku osudu

Izvor: Hercegovina Press | Datum:24.06.2021.

Na današnje ispade, nervozu i urlanje Nebojše Vukanovića u NSRS reagovao je poslanik SNSD iz Hercegovine Ilija Tamindžija.

„Ovakvim izlivima bijesa i neopisive nervoze nije mjesto ni na ulici, a kamoli najvećem zakonodavnom tijelu! Problemi slični ovim se riješavaju na drugim mjestima!! Sramotna je činjenica da ova osoba dolazi iz Hercegovine!! Hercegovci nikad nisu niti će da liče, niti da nose epitet divljaka i necivilizovanog ponašanja. Hercegovina je sveta i pitoma zemlja i nikad neće niti smije biti predstavljena u ovakvom svijetlu! Nakon svih ispada do sada, ovo danas je iznad svega!! Izlivi nekontrolisanog ponašanja se liječe na drugom mjestu i ovome pojedincu se mora stati u kraj!! Da se pojava u ovom pojedincu koji je zalutao i pogriješio mjesto nikad više ne ponovi u parlamentarizmu, a Hercegovina nikad više ne izabere ovakvog zalutalog “predstavnika”, jer ovo nikome od nas nije zastupljeno ni u porodičnom vaspitanju, kulturi niti ponašanju kroz istoriju i vijekove“, napisao je Tamindžija na svom facebook profilu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: