Vukanović: U opoziciji nema povjerenja, ja nisam slijepac i ne želim novac od stranaca | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vukanović: U opoziciji nema povjerenja, ja nisam slijepac i ne želim novac od stranaca

Izvor: https://www.atvbl.com/ | Datum:30.06.2021.

Predstavnici opozicije  održali su sastanak u Banjaluci, ali na istom nije prisustvovao Nebojša Vukanović, koji se pravdao da ga PDP dovodi pred svršen čin.

"Nije korektno da se prije sastanka, na kojem se dogovaramo, iz PDP-a daju izjave kako će se predstaviti kandidati i program i tražiti podrška, jer je to dovođenje pred svršen čin i onda razgovori nemaju smisla", rekao je Vukanović u svom blogu.

Dobro je poznato da sukob na relaciji Vukanović-Stanivuković tinja već nekoliko mjeseci, a posljednjih dana počeo je i da varniči.

Da se ne slaže sa stavovima PDP-a kao i sa Stanivukovićem, nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske to je i potvrdio.

Kako je kazao, u PDP-u ali i samo opoziciji, nema povjerenja i uvažavanja, te je naglasio da nije slijepac i da ne želi da se oslanja na novac koji daju stranci.

"Nema međusobnog povjerenja i uvažavanja. Nije mi se dopalo što je PDP davao izjave da imaju svoj program i da će imati svog kandidata, pa da ga mi podržimo. Ja nisam slijepac, ne oslanjam se na strance i njihov novac, ne želim to", poručio je danas Vukanović putem svog Jutjub kanala.

Podsjećamo, sukob na relaciji Vukanović-Stanivuković počeo je još od januara mjeseca ove godine, kada je nezavisni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske kazao da ga gradonačelnik Banjaluke smatra drugoligašem, te dodao da se na njega u opoziciji ne računa.

Takođe, do prije svega nekoliko dana, Vukanović je Stanivukoviću zamjerio sastanak sa Milovanom Bjelicom na Sokocu, rekavši da je to za njega neprihvatljivo, te indirektno poručio kako mu je zabio nož u leđa.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: