Ćurić: Politici nema mjesta u boračkoj organizaciji! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ćurić: Politici nema mjesta u boračkoj organizaciji!

Izvor: Herceg RTV | Datum:14.07.2021.

Nakon polaganja cvijeća na Spomenik braniocima povodom obilježavanja 29 godina od formiranja Trebinjske brigade, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić je izjavio da politici nema mjesta u boračkoj organizaciji. 

„Politike su imale šansu da urade nešto za tu kategoriju, da se djelima dokažu. Mi se danas dokazujemo djelima u skladu sa našim mogućnostima.“

Na pitanje da prokomentariše izjave opozicionih odbornika koji navode da se Gradska uprava ne brine dovoljno za boračku kategoriju, Ćurić je rekao da pojedini opozicioni odbornici koji su u ranijem periodu zbrinjavali i rješavali svoje porodice, sada pričaju o tim kategorijama.

„Nemojte da se pojavljuju odbornici opozicionih partija da prezentuju neki problem, koji su imali priliku da riješe u prethodnom periodu, a nisu! Riješili su svoje porodice, a nisu se trudili da riješe sistemski problem boračke kategorije. “

Gradonačelnik je dodao da nije dobro što poslije toliko vremena ima neriješenih slučajeva odnosno nezaposlenih u boračkoj kategoriji, ali, kako on kaže, to nije problem trenutne garniture ljudi koji su u Gradskoj upravi, nego problem koji je ostao neriješen iz proteklog perioda, kada je bila neka druga vlast.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: