PDP: Petrovića će pamtiti pokoljenja zbog riječi o izdaji | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

PDP: Petrovića će pamtiti pokoljenja zbog riječi o izdaji

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:23.05.2016.

Savjet mladih Partije demokratskog progresa Trebinje oglasio se danas saopštenjem za javnost povodom sinošnjeg gostovanja generalnog sekretara SNSD-a Luke Petrovića u emisiji "VII Dan" na našoj televiziji.

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Da ne znamo Luku Petrovića, a, hvala bogu,  dobro su nam poznati njegov lik i djelo, slušajući i gledajući ga sinoć u emisiji, pomislili bismo da je on, ni manje ni više, nego naš milosrdni anđeo, a u najmanju ruku, majka Tereza. Po njegovim riječima, Republikom Srpskom, zahvaljujući njegovoj malenkosti , SNSD-u i naravno, vrhovnom vođi, teku med i  mlijeku. A, kako li će tek Trebinju biti kad on dođe za gradonačelnika? Sve će procvjetati kao zumbuli. Požalio se Luka na činjenicu što Centralna banka BiH nije u esenesdeovskim rukama. Jadna bi joj majka bila. Raščerupali  bi je Dodovi kojoti u rekordnom vremenu. Naravno, kao i sve druge do sada. Pomalo komično, da ne kažemo – gremlinski ( možda je ipak samo izgled u pitanju) zamaha Luka nekim papirima u kojima, kako reče, stoji da je u periodu od nekih prethodnih desetak godina, dok on i njegovi odlučuju, porastao bruto dohodak, smanjena nezaposlenost, i produžen ljudski vijek. Ovo zadnje, doduše, nije njegova, nego Željkicina velika misao, ali zar među njima neko vidi razliku. Ma, po genijalnosti im ni Ajnštajn nije ravan. Ne može vrli Luka, a da se ne dotakne njegove rak rane gradonačelnika Slavka Vučurevića. Veli, između ostalog, kako je dotični sa svima u zavadi. Donekle je u pravu. Tačno je da Vučurević, koji uporno i dosljedno ukazuje na kriminal i korupciju, nema šta da traži sa kriminalcima i njihovim ljigavim pipcima. Sa njima će porazgovarati oni koji zbog njih postoje i za to primaju platu. Samo ne znamo zašto nije pomenuo onih nekoliko sudskih procesa na kojima su Slavko i grad dobili “dušebrižnike” koji su opstruisali razvoj grada. Da veselog Luku sinoć nismo slušali ne bismo ni znali za njegove paranormalne moći. On jedini zna da će SNSD promijeniti odnos snaga u gradskom parlamentu, zna ko su papkari, zna ko će bit novi predsjednici opština u Hercegovini i da ne nabrajamo. Ama, čini nam se da je emisija potrajala duže da bismo saznali da je u koaliciji sa vanzemaljcima. I na kraju, preporučujemo našem dragom Luki da se više ne briše. Jer što se više briše, to se više razmazuje. Njegove riječi o izdaji ušle su u istoriju grada, a bogami, i Republike Srpske. Pamtiće ga pokoljenja. Da budemo iskreni,  voljeli bismo da je kod velikog Baje što više Luka Petrovića. Zahvaljujući njima posao u oktobru će nam biti lakši. I da se naš Luka što češće pojavljuje u medijima. On  nam je najbolji promoter.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: