Ćurić: Podrška borcima paravan opozicije za skupljanje jeftinih političkih poena | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ćurić: Podrška borcima paravan opozicije za skupljanje jeftinih političkih poena

Izvor: HERCEG RTV | Datum:15.07.2021.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić održao je danas preskonferenciju na kojoj je između ostaloga komentarisao današnje izjave narodnog poslanika Nebojše Vukanovića o položaju boraca.


Gradonačelnik Trebinja komentarišući izjave o statusu boraca podsjetio je na nedavno pisanje Vukanovića o komemoraciji u Srebrenici gdje između ostaloga naveo: „Komemoracija žrtvama Srebrenice prošla je u miru i bez incidenata, a veliki broj Bošnjaka iz svih krajeva BiH okupio se danas u Potočarima gđe su sahranjeni posmrtni ostaci žrtava užasnog masakra iz jula 1995.godine“.
Gradonačelnik smatra da se na ovakav način nipodaštva častan i herojski put koji su srpski borci prošli tokom prethodnog odbrambeno-otadžbinskog rata.
„Je li on priča o borcima vojske Republike Srpske ovako, je li ovo poruka njima da su oni radili užasan masakr ?! Dokle više ovakvog licemjerstva, gdje se priča jedno a radi drugo?! Ova osoba više gostuje na federalnim medijima nego na našim i više veliča te ljude nego što veliča naše borce“, izjavio je Ćurić.
Nebojša Vukanović i njenog stranački kolega Nebojša Milišić uputili su danas teške riječi i optužbe na račun gradonačelnika, Ćurić pita da li je li ovakvo ponašanje licemjerno ?
„Je li taj isti gospodin Nebojša Milišić, neka odgovori neka izađe u javnost je li primio jednokratnu pomoć kao radnik HET-a preko gradske boračke organizacije ?! Pa zar takvi da pričaju o nekom o moralu, podršci ?!", zaključio je gradonačelnik Trebinja.

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: