Nebojša Milišić: FK Leotar je rupa bezdanica | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nebojša Milišić: FK Leotar je rupa bezdanica

Autor: Novinar Herceg | Datum:21.07.2021.

Odbornik Pokreta "za pravdu i red" Nebojša Milišić izjavio je danas u toku skupštinskog zasjedanja da je najstariji trebinjski sportski kolektiv FK Leotar rupa bezdanica i da se protivi njegovom ulasku u Premijer ligu, odnosno finansiranju šestog premijerligaša u gradu na Trebišnjici.

/Nebojša Milišić/


Milišićeve izjave izazvale su negodovanje brojnih Trebinjaca, Leotarovih navijača, koji su prateći radio prenos reagovali i upitali gdje su briga i ljubav za klub kojim se ponosimo skoro cijeli jedan vijek?!

Iz Uprave FK Leotara Milišiću su poručili da je ovaj sportski kolektiv najstariji i najmasovniji u Trebinju i da su iz Leotarovog dresa ponikli vrhunski sportisti, ambasadori Trebinja.
"Besmislena politizacija i izrugivanje sa jednim ozbiljnim sportskim klubom, stogodišnje tradicije i to od onih koji nikada nisu uložili ni malo truda, energije, novca da ne govorim je potpuno apsurdno", rekao je Gordan Mišeljić.

Na Milišićevu diskusiju i opsku da je FK Leotar rupa bezdanica koja će usisati sve druge sportove i poređenje sa babom koja je slomila jednu nogu oštro su reagovali odbornici vladajuće većine koji su poručili Milišiću da ako već nema ljubavi i brige za razvoj sporta u Trebinju, ne treba biti grobar sportskih kolektiva i licemjer.

Odbornik SNSD- a Zdravko Butulija naveo je sve uspješne trebinjske klubove koji već godinama funkcionišu zahvaljujući prvenstveno radu i trudu entuzijasta koji su trebinjski sport u poslednje vrijeme podigli na visok nivo.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: