Srđan Kovač novi predsjednik Mladih socijademokrata Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Srđan Kovač novi predsjednik Mladih socijademokrata Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:21.07.2021.

Srđan Kovač izabran je večeras na redovnoj izbornoj konvenciji za predsjednika Mladih socijaldemokrata – Trebinje.

Zahvalan na ukazanom povjerenju, novoizabrani predsjednik - koji će na čelu trebinjskog MSD-a zamijeniti Srđana Ambuliju - kazao je da su pred njim velike obaveze i odgovoran zadatak - da afirmiše mlade ljude i donese potrebnu energiju za još kvalitetniji rad.  

 „Konkretno ću se zalagati za veću aktivnost i značajnije uključivanje mladih kako u mjesnim tako i u cijeloj lokalnoj zajednici, da im se omoguće veća prava kroz stipendiranje i obazovanja, i na kraju - kao kruna njihovog rada - da bude zaposlenje“, kazao je Kovač novinarima.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Trebinje i generalni sekretar stranke Luka Petrović kaže da će SNSD daje šansu mladim ljudima da budu aktivni, dokazuju se i napreduju, kako bi kad njihovo vrijeme dođe mogli da preuzmu odgovornost.    

Ponosno i čistog obraza, kaže Petrović, mogu da izađu pred sugrađane i prezentuju šta sve SNSD posljednjih godina radi u našem gradu, da svjedoče odlučnost, snagu i volju da zajedno gradimo bolje i ljepše Trebinje za buduće generacije.

„Svakako, ovi mladi ljudi imaće vremena da pokažu svoje potencijale, a oni koji to pokažu, koji se budu dali aktivizmu - i opštem i ličnom, sigurno idu dalje, nastavljaju svoje karijere i za nekoliko godina, nadam se da će upravo oni voditi procese u ovom gradu. Jer, kada prođu kroz jednu ovako organizovanu stranačku strukturu kao što je SNSD, oni će sigurno moći da vode ovaj grad, a to je i naša obaveza: da mladima prenesemo šta znamo i kako da kreiraju bolju budućnost našem gradu, Hercegovini i Republici Srpskoj“, kazao je Petrović nakon izborne konvencije MSD-a Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: