Prekinuta Skupština u Bileći: Načelnik poručuje ''Neću podleći uticaju kriminalaca i manipulatora'' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Prekinuta Skupština u Bileći: Načelnik poručuje ''Neću podleći uticaju kriminalaca i manipulatora''

Izvor: hercegovinapress | Datum:22.07.2021.

Šesta sjednica Skupštine opštine Bileća prekinuta je nakon druge tačke Dnevnog reda koja se odnosila na razrješenje starih i imenovanje novih članova Opštinske izborne komisije.

„Prijedlog za izbor novih članova OIK-a nije usvojen, pa se iz toga da zaključiti da pojedini članovi skupštinske većine i dalje daju podršku članovima OIK-a iz prethodnog saziva odnosno članovima SNSD-a, a protiv koga su se isti grčevito „borili“ prethodnih godina“, izjavio je bilećki načelnik Veselin Vujović.

On je dodao da ima mnogo nelogičnosti u radu ove skupštinske većine.

„Što se mene lično tiče ne želim nikakve pregovore ni dogovore sa manipulatorima. Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, lične interese i sve ono što bi bilo na štetu građana Bileće.
Neću podleći pritiscima i ucjenama i nikada neću podržati ono što nije ljudsko i pošteno.
Neka svi rade onako kako im savjest nalaže. Ni po cijenu mnogo svetijeg i bitnijeg od skupštinske većine neću prodati svoj obraz„, rekao je Vujović.

Hercegovina press


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: