Vukan ''raskinuo'' s opozicijom i poručio ''IMAĆU VIŠE POSLANIKA OD PDP-a'' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Vukan ''raskinuo'' s opozicijom i poručio ''IMAĆU VIŠE POSLANIKA OD PDP-a''

Izvor: hercegovinapress | Datum:02.09.2021.

Nebojša Vukanović, narodni poslanik iz Trebinja ponovo je raskinuo s opozicijom, a razlog je, kako se iz njegovog bloga nazire, ljubomora zbog Nenada Nešića koji se nametnuo Mirku Šaroviću i Branislavu Borenoviću kao ravnopravan partner, što Vukanović ne može da podnese.

„Osjećam li se odbačen kao trinaesto prase?“, započeo je bloger – poslanik svoju diskusiju na youtube kanalu nakon čega je poslao nekoliko važnih poruka dojučerašnjim političkim saradnicima i prijateljima.

Najviše im zamjera što su, kako kaže, umjesto njega izabrali lidera DNS – a Nenada Nešića.



„Mene ste se tako lako odrekli . Hvala vam na priganicama. Dosta je!“, poručio je Vukanović liderima opozicije i dodao da ni sa Šarovićem ni Borenovićem već dugo nema komunikaciju.

„Već duže vremena ja sam na „ignor“ kod čelnih ljudi opozicije, što se mene tiče ne moraju da troše telefon i poruke nećemo se dugo gledati.“, rekao je Vukanović.

Smatra da mu je nepravedno dodijeljena uloga „malog od palube“ i da je uprkos stalnim pokušajima da pridobije opozicione vođe i dalje za njih samo „ćato“ i „potrčko“.

„Mogu Jelena i Draško i drugi da budu kandidati za predsjednike, člana Predsjedništva BiH, gradonačelnike…, a ja ću biti MALI OD PALUBE koji će da stavi glavu na panj i krstari po svijetu sve o svom trošku. Na kraju ti Vukane budi mali, radi posao, a kad se sve završi daćemo ti smoki i pet – šest ćevapa a mi ćemo ovamo da kadriramo. E pa ne može!“, zaprijetio je iznervirani Vukanović u svom blogu.

Vukanović vjeruje da će Lista za pravdu i red na izborima 2022. godine samostalno osvojiti više mandata u NSRS od Partije demokratskog progresa.

Hercegovina press


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: