Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio Trebinje i razgovarao sa Vučurevićem | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio Trebinje i razgovarao sa Vučurevićem

Izvor: Herceg TV | Datum:31.05.2016.

U okviru radne posjete, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić posjetio je juče Gradsku upravu Trebinje i sastao se sa gradonačelnikom Slavkom Vučurevićem.

„Razgovarali smo o iskustvima u okviru korištenja privrednih i poljoprivrednih kapaciteta, mi ćemo koristiti iskustva Gradske uprave Bijeljina oko podsticaja za poljoprivredu, i naravno razmijenili smo iskustva oko korištenja sredstva IPA fondova u kojima oba grada već imaju izuzetne rezlultate“ , rekao je gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević.

„Na sastanku smo se dotakli svih sfera koje se tiču građana i u jednoj, i u drugoj lokalnoj zajednici“, dodao je Vučurević.

Gradonačelnik Bijeljine zahvalio se Vučureviću na razgovoru, ističući da mu je zadovoljstvo zbog posjete Trebinju.

„Prijatno sam oduševljen i iznenađen svim onim što sam vidio u Trebinju, domaćinsko poslovanje, da je Trebinje grad koji sve ljepše izgleda i jasno je da se u Trebinju pokušava odgovoriti na obaveze prema građanima“, rekao je gradonačelnik Bijeljine.

„Najviše smo pričali o načinu  otvaranja novih radnih mjesta kako bi ljude zadržali u našim gradovima i o najstojanjima gradonačelnika da obezbjeđuje zemljišta za izgradnju novih pogona i fabrika kako bi se  otvorila nova radna mjesta“, dodao je Mićić.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: