NEVESINJSKA SKUPŠTINSKA VEĆINA STABILNA | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

NEVESINJSKA SKUPŠTINSKA VEĆINA STABILNA

Izvor: Herceg TV | Foto: Radio Nevesinje | Datum:10.06.2016.

Dva puta odlagana 36. sjednica Skupštine opštine Nevesinje počela je danasIako su opozicionari polagali nadu da će se skupštinska većina promijeniti do toga danas nije došlo. Ni ovo zasjedanje se ništa ne razlikuje od svih dosadašnjih, sve tačke su dobile ubjedljivu skupštinsku većinu, dok odbornici opozicionog SNSDa glasaju protiv ili uzdržani. Prisjetimo se da je ovo zasjedanje prvo bilo odgođeno zbog navodnog nepostojanja kvoruma, a potom ponovo odgođeno jer su se pojavile nesuglasice u redovima pozicije koju u ovoj opštini čini više stranaka. Problem su stvarali odbornici Šešeljevih radikala ali i socijalisti. Šešeljevim pristalicama sporne su fotelje koje bi oni htjeli. Ova situacija je dala nadu lokalnom SNSD-u da pređu u većinu svega par mjeseci pred kraj mandata.

Na predloženom dnevnom redu današnjeg zasjedanja  je  izvještaj o radu načelnika i opštinske uprave u 2015. godini. Načelnik Momčilo Šiljegović danas predstavlja i program rada za tekuću godinu, a Opštinsko odjeljenje za finansije završni račun za 2015. godinu.

Odbornici će da razmotre izvještaje o radu sportskih klubova, udruženja i drugih korisnika koji se finansiraju iz budžeta opštine Nevesinje, te informaciju o stanju u oblasti javnog prevoza.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: