Milinković: Moja politika je prosperitet i pomirenje, za razliku od politike Govedarice | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Milinković: Moja politika je prosperitet i pomirenje, za razliku od politike Govedarice

Izvor: Hercegovina press | Datum:28.09.2021.

Načelnik opštine Gacko Ognjen Milinković izjavio je Srni da njegova politika, za razliku od politike Vukote Govedarice, nije svađanje niti politička trgovina sa građanima Gacka, već pomirenje i prosperitet.

„Moja politika, kao i politika SNSD-a, stranke kojoj pripadam, jeste pomirenje i prosperitet opštine Gacko koliko je to uopšte moguće poslije Vukotine dugogodišnje vladavine“, istakao je Milinković.

Povodom teksta objavljenog na BN portalu da je „opština Gacko prvo asfaltirala put pa onda raspisala tender“, pozivajući se na „neko pismo Vukote Govedarice“, načelnik ove lokalne zajednice naglasio je da su to laži kreirane s ciljem dezinformisanja javnosti i pravljenja što više nepostojećih afera koje po njihovom planu treba da proizvedu haos putem kriminalizacije svih ljudi koji učestvuju u aktuelnoj vlasti kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: