Izabran novi predsjednik SNSD Berkovići - Milovan Škrba | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Izabran novi predsjednik SNSD Berkovići - Milovan Škrba

Izvor: HERCEG TV | Datum:25.10.2021.

Nakon raspuštanja odbora zbog loših izbornih rezultata i imenovanja privremenog povjereništva, sinoć je u organizaciji opštinskog odbora SNSD-a Berkovići održana opštinska konferencija na kojoj su izabrani opštinski odbor i predsjednik odbora. Za novog predjsednika jednoglasno je izabran Milovan Škrba.


Konferenciji su prisustvovali narodni poslanik Ilija Tamindžija, delegati, članovi i brojni gosti. U svom obraćanju, narodni poslanik Ilija Taminija je istakao da je oduvijek imao dobru saradnju sa odborom u Berkovićima, kao i to da nema sumnje u izborni rezultat ove garniture ljudi, koju čine kako mladi i energični, tako i stariji i iskusniji članovi.Takođe on se osvrnuo i na važnost velikih projekata HE Dabar i Vjetropark Hrgud, i naglasio da će realizacijom ovih projekata ovaj kraj oživjeti i da će korist osjetiti svi stanovnici Berkovića.
Novi predsjednik odbora Milovan Škrba se zahvalio svim učesnicima konferencije i istakao da će dati sve od sebe da opravda poverenje koje mu je ukazano. Škrba je naglasio da će akcenat u njegovom radu biti stavljen na bolji položaj omladine i ugroženih kategorija građana u opštini Berkovići.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: