Slobodan Čomić novi – stari predsjednik OO Socijalističke partije Bileća | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Slobodan Čomić novi – stari predsjednik OO Socijalističke partije Bileća

Izvor: hercegovinapress | Datum:12.11.2021.

„Socijalistička partija privodi kraju aktivnosti u našoj stranci pripremajući se za deveti Kongres Socijalista koji će se održati krajem ove godine. Aktivnosti koje smo proveli u prethodnom periodu pokazale su izuzetnu mobilnost unutar partije, rast članstva, posebno mladih što daje određeni utisak sigurnosti za budućnost“, istakao je u Bileći na Izbornoj konferenciji Socijalističke partije Petar Đokić, lider ove stranke.

Đokić je poručio da je za Hercegovinu posebno važno da se Socijalistička partija bori za ubrzan ekonomski razvoj ovog područja sa ciljem da se zaustavi migracija stanovništva, a posebno mladih. A to je, ističe Đokić jedino moguće kroz konkretne projekte u privredi.
„Najveći potencijali na kojima baziramo razvoj Hercegovine su energetski objekti velike snage i vrijednosti. Kada zaokružimo sve što je planirano i što se realizuje vrijednost projekata procijenjuje se na oko tri milijarde maraka“, rekao je Đokić.

Opština Bileća je od izuzetnog značaja za Socijalističku partiju zbog svoje istorije i geografskog položaja koji sa sobom nosi veliki potencijal.
„Želimo da pomognemo da Bileća izađe iz politike i ekonomske krize. Nadamo se da ćemo u tom smislu naći najbolje rješenje koje će ovu opštinu izvesti iz blokade. Ako nema drugog rješenja nije isključeno ni raspuštanje Skupštine. Mi smo spremni za nove lokalne izbore“, poručio je Đokić.
Izbornoj sjednici prisustvovao je Đorđe Milićević šef kluba poslanika Socijalističke partije u Skupštini Srbije.

„Srbija će uvijek biti uz svoj narod u Republici Srpskoj, poštujući celovitost BiH“, poručio je Milićević.

Na Izbornoj konferenciji imenovani su članovi Opštinskog odbora i jednoglasno je za predsjednika Socijalističke partije Bileća izabran Slobodan Čomić.

Radio Bileća


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: