Sutra deveta sjednica Skupštine grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sutra deveta sjednica Skupštine grada Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:14.12.2021.

Usvajanje najvažnijeg finansijskog dokumenta – budžeta Grada Trebinja za 2022. godinu, u planiranom iznosu od 37 miliona 810 hiljada KM, naći će se na dnevnom redu devete sjednice Skupštine grada Trebinja, koja je zakazana za sutra.

Odbornici će prethodno razmatrati Prijedlog odluke o usvajanju rebalansa budžeta grada za ovu godinu, kojim su planirana ukupna budžetska sredstva u iznosu od 32 128 000 KM, što je 4,32 odsto više u odnosu na usvojeni budžet, te Prijedlog odluke o izmjeni odluke o izvršenju budžeta za 2021. godinu.

Među 26 tačaka dnevnog reda je i Plan utroška sredstava od koncesione naknade i Program korištenja prihoda ostvarenih od vodnih naknada za 2022. godinu, Prijedlog odluke o pristupanju procesu izrade srednjoročnog Plana kapitalnih investicija od 2022. do 2026. godine, kao i Prijedlog odluke o izradi Strategije razvoja kulture Grada Trebinja 2023-2030. godine.

Raspravljaće se i o utvrđivanju poreske stope za oporezivanje nepokretnosti na području grada u 2022. godini, informaciji o realizaciji grantova za sufinansiranje projekata od interesa za Grad Trbinje 2017-2021. godine, kao i utvrđivanju kriterijuma i načinu vrednovanja za izbor i dodjelu priznanja uspješnim privrednim subjektima u ovoj godini.

Sjednica gradskog parlamenta će početi odborničkim pitanjima, a posljednja planirana tačka je izbor i imenovanje.

Početak skupštinskog zasjedanja zakazan je za sutra, u 10 časova, u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje, uz direktan prenos na talasu Radio Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: