Trebinje: Opozicija napustila Skupštinu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Trebinje: Opozicija napustila Skupštinu

Izvor: Herceg RTV | Datum:25.01.2022.

Dio trebinjske opozicije napustio je današnje zasijedanje Skupštine grada Trebinja, javlja naš reporter sa lica mjesta.


Odbornici liste za „Pravdu i red“ opet neodgovorno postupaju prema svojim funkcijama, te na ovaj način ne rade posao za koji su ih birali glasači. 

 A na današnjem  dnevnom redu je, pored ostalog, prijedlog odluka o dodjeli Svetosavske nagrade.

Ove godine Komisiji za nagrade i priznanja, po javnom pozivu, dostavljeno je pet prijedloga za dodjelu Svetosavske nagrade.

Kako je predloženo, ovo priznanje biće dodijeljeno Dušanu Kovačeviću, profesoru, direktoru i sekretaru Gimnazije „Jovan Dučić“ i Danici Rikalo, vaspitaču u Javnoj ustanovi za predškolsko vaspitanje i obrazovanje djece „Naša radost“, posthumno.

Predloženo je da Svetosavska nagrada bude uručena i Milosavi Ilić, bivšem nastavniku, pomoćniku direktora i direktoru Osnovne škole „Sveti Vasilije Ostroški i Tvrdoški“, Dragoslavu Grujičiću bivšem profesoru mašinske grupe predmeta i direktoru Tehničke škole i Dragoslavu Đordanu bivšem nastavniku i direktoru Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“.

Na dnevnom redu desete sjednice gradskog parlamenta je i prijedlog programa rada Skupštine Grada za 2022. godinu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: