Ćurić: Skupština mora biti iskorištena za donošenje važnih odluka, a ne prostor isceniranih medijskih poruka | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Ćurić: Skupština mora biti iskorištena za donošenje važnih odluka, a ne prostor isceniranih medijskih poruka

Izvor: Radio Trebinje | Datum:26.01.2022.

Poslije niza optužbi i neprimjerenih izjava od juče u vrijeme održavanja Skupštine, danas je ostala samo jedna izjava koju niko juče nije htio da čuje, a koju je uputio gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Gradonačelnik Ćurić je istakao da je njihov posao, kao predstavnika naroda, da donose valjane odluka za napredak Trebinja, a praksu pravljenja medijski isceniranih događaja treba jednom prekinuti.

„Svjedoci ste da određenim ljudima ne odgovara neka normalna atmosfera i normalan rječnik. Svima se može desiti da u određenom trenutku nisu zadovoljni situacijom u kojoj se nešto radi. Ako na dnevnom redu imamo četiri tačke, prirodno je da se sjednica ranije završi, ali neko pokušava da i to oduži, da privuče pažnju. Moja sugestija je bila predsjedniku Skupštine da sljedeći put, ko god da je u pitanju, ako uputi uvrede bude udaljen sa sjednice. To je jedini način da vratimo normalnu atmosferu“, kazao je Ćurić.

Dodao je da je neophodno da se sjednice koje traju po dva dana i na kojim se najviše priča na uvredljiv način i poprilično nevezano za temu, skrate na optimalno vrijeme ljudskog dogovora, a sve je više sugestija da se izmijeni i poslovnik.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: