Delegacija iz Trebinja u Subotici | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Delegacija iz Trebinja u Subotici

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.02.2022.

Delegacija Trebinja prisustvovaće večerašnjoj tradicionalnoj manifestaciji "Veče Hercegovaca" u Subotici i posjetiti više vojvođanskih turističkih destinacija, najavila je direktor Turističke organizacije grada Trebinja Mirjana Putica.

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Vojvodine Nenad Ivanišević rekao je da će današnjim i jučerašnjim razgovorima sa predstavnicima Turističke organizacije Trebinje biti konkretizovane buduće aktivnosti na saradnji.

"Reč je o učešću na Sajmu turizma, kao i manifestaciji Dani Vojvodine u Trebinju. Biće govora i o vojvođanskom paviljonu u trebinjskoj Hercegovačkoj kući, a tema će biti i otvaranje hercegovačkih kuća širom Vojvodine", dodao je Ivanišević.

On je naglasio da Vojvodina na sve načine razvija turističke veze sa Trebinjem koji je za samo 10 godina otvorio 20 hotela, a Putica je poručila da su najčešći gosti upravo iz Srbije, odnosno ove sjeverne srpske pokrajine.

Osim Putice, u razgovoru sa Ivaniševićem u Novom Sadu juče su učestvovali su i Maja Kokolj iz trebinjsknje Hercegovačke kuće, potom sveštenik Milan kao i izvršni direktor trebinjske "Elektrohercegovine" Zoran Pologoš.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: