Tamindžija uzvraća udarac Miloviću: Manipulatoru, jedino pismo koje je trebalo da napišeš je pokajničko! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tamindžija uzvraća udarac Miloviću: Manipulatoru, jedino pismo koje je trebalo da napišeš je pokajničko!

Izvor: Hercegovina press | Datum:14.02.2022.

Nakon otvorenog pisma Srđana Milovića odgovor stiže i od narodnog poslanika i izvršnog direktora HET, Ilije Tamindžije.
Njegovo oštro pismo prenosimo u cjelosti:

Miloviću Srđane,

Odavno te nisam mogao nazvati “gospodinom”, a poštediću te i najblaže nazvati MANIPULATORU!

Opravdavam svakako tvoje obraćanje Radovanu, Petru i Luki, jer oni snose odgovornost samo zato što te nisu davno smijenili i smjestili tamo gdje sam ti govorio da ti je mjesto, još dok smo bili u skupštinskim klupama, ali nisam mislio da ćeš se usuditi da pominješ moje ime.
Radi tebe sam prešao iz Elektroprivrede, jer nisam mogao gledati kako uništavaš takvog giganta kakav je RITE Gacko. Sjećaš se da sam te više puta lično pitao zašto to radiš. Znaš da sam te upozoravao da ne pričaš po Gacku da tako moraš. Zna čitava Republika Srpska, a najbolje Gačani i Hercegovci šta radiš i kako radiš Miloviću Srđane.

Termoelektranu si preuzeo sa odličnim proizvodnim i finansijskim parametrima. Za sadašnje stanje si isključivo ti “zaslužan” i niko drugi i od toga se ne možeš izvući. Tvoje pismo ako si trebao nekome da pišeš je možda trebalo biti jedino pokajničko.

Svi koji me znaju poznato im je da nikada ne radim ništa sa takvim kao ti.

Kako ti radio i pisao istinu, tako ti Bog pomogao!


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: