PDP: Narod bira između poštenja i novca od struje | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

PDP: Narod bira između poštenja i novca od struje

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:17.09.2016.

Članice Foruma žena Partije demokratskog progresa iz Višegrada danas su se sastale sa Slavkom Vučurevićem, kandidatom Saveza za promjene za gradonačelnika Trebinja, koji ih je upoznao sa  investicionim projektima koje je gradska vlast realizovala u protekle četiri godine i najavio nove, koje će, ukoliko bude dobio podršku građana pokrenuti u Trebinju.

img_6290

„Prije dva dana smo postavili kamen temeljac za novu auto-kuću „Nešković“. Naredne sedmice ćemo otvoriti radove na izgranji robne kuće građevinskog materijala „Vokel“ iz Posušja, a u pregovorima smo i sa sarajevskom kompanijom „Prevent“ za otvaranje jedne fabrike, gdje bi Grad Trebinje obezbijedio proizvodnu halu, a ova kompanija  opremu i osigurala tržište. U ovoj fabrici posao bi dobilo 200 nezaposlenih“, rekao je Vučurević.

Vučurević je podsjetio da je grad Trebinje najnezaduženija lokalna zajednica u BiH i napomenuo da ukoliko dobije podršku birača, Trebinje će nastaviti sa intezivnim razvojem.

„Mi ovdje u Trebinju i vi u Višegradu na lokalnim izborima biramo između nas, dobrih ljudi i novca izenergetskog sektora. Ali mi pozivamo narod da ne glasa za novac iz energetskog sektora. Oni kupuju glasove i sve ostalo i mi pozivamo narod da glasa za ljude i u Višegradu i u Hercegovini. Hercegovina mora od Trebinja do Višegrada da napreduje i brže i bolje“, istakao je on.

Članice Foruma žena Partije demokratskog progresa iz Višegrada danas su prilikom posjete Trebinju položile cvijeće na Spomenik poginulim u odbrambeno-otadžbinskom ratu.

img_6310

Na Trgu slobode danas je održan performans u kome su učestvovali glumci iz serijala „Nijesmo mi od juče“, gdje je na satiričan način ukazano na finansijsko propadanje FK Leotar.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: