SDS: Da li je odobren i zašto „ulični parlament“ ispred vrata fakulteta? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SDS: Da li je odobren i zašto „ulični parlament“ ispred vrata fakulteta?

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:17.09.2016.

Saopštenje Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Trebinje:

Čudan skup na čudnom mjestu, moglo bi se reći za konferenciju za medije koju su organizovali predstavnici lokalnog SNSD-a, NDP-a i DNS-a, inače odbornici ovih partija u lokalnom parlamentu.

Čudno, zato što su ovi odbornici u to vrijeme morali biti na sjednici SG Trebinje, na kojoj se raspravljalo baš o temama koje su ovi odbornici ignorisali i na kojoj su donesene izuzetno važne odluke za funkcionisanje grada. Isto društvo, odnosno svi odbornici iz navedenih partija, ignorišu rad Skuštine grada Trebinja još od 25. marta ove godine!

Oni imaju svoje razloge za takvo ponašanje, koje, uzgred rečeno, ne škodi nikome ako ne škodi građanima koji su ih izabrali da zastupaju njihove interese u skupštinskoj sali, a ne na gradskim trgovima. Ono što nikako nisu smjeli uraditi je održavanje ovakvog političkog skupa pred vratima visokoškolskih ustanova. Posebno pitanje upućujemo dekanima ovih fakulteta –  da li ste odobrili ovaj performans i zašto?

Teme o kojima je govorio ovaj svojevrsni „ulični parlament“ ne zaslužuju pažnju, ali moramo naglasiti da su ispoljili elementarno nepoznavanje funkcionisanja gradskog budžeta i njegove veze sa republičkim visokoškolskim ustanovama, kao i ispoljavanje doze zluradosti što, eto, budžet nije ispunjen 100 %.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: