SzP Trebinje: Gdje su vam Dragan Vučetić i Milena Janković?! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SzP Trebinje: Gdje su vam Dragan Vučetić i Milena Janković?!

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:19.09.2016.

Saopštenje:

Kandidat SzP za gradonačelnika Trebinja Slavko Vučurević sinoć je u Domu mladih na tribini za MZ Centar istakao da se u energetski sektor u posljednje vrijeme zaposlilo 27 osuđenika na robiju od godine do 12 godina, njih ili njihovih članova porodica.

„Mi smo vratili na posao svu djecu poginulih boraca koja su odradila pripravnički staž i zaposlićemo ih još. Ponudio sam prije tri godine svim odbornicima SNSD-a da, ako hoće da se pokažu patriotima i socijalno raspoloženim neka iz svojih porodica ostave po jedog člana bez posla da se radna mjesta ustupe porodicama poginulih i invalida, ali nikada nisu postupili tako“, rekao je Vučurević.

On je izrazio čuđenje što na sastanku predsjednika Dodika sa privrednicima nije bilo Milene Janković i Dragana Vučetića, usrećitelja hercegovačke tekstilne industrije, ali je, kako kaže, najčudnije bilo što među njima nije bilo ni direktora hercegovačkih željeznica, aerodroma, auto-puteva…

Kandidat za odbornika iz PzT Srđan Miskin je, u tom pogledu bio jasan i konkretan – da samo želi da mu se vrati zemlja njegovog djeda koja je njegovoj porodici oteta šezdesetih godina i na kojoj je on pokušao uzgajati žito za svoju farmu svinja, ali je to dato drugima na koncesiju.

szp-centar

Kandidat za odbornika SDS-a Ilija Stanković tvrdi da narod Trebinja mora biti svjestan činjenice da je Trebinje meta, ne za donošenje, nego za iznošenje, jer je u pitanju malo, ali bogato mjesto, koje je, kada je SzP došao na vlast, bilo poznato samo po stečajevima.

Obraćanje njegovog partijskog kolege i kandidata za odbornika Milana Grubača je izazvalo ovacije aplauza, naročito kada je istakao da Trebinje ne treba učiti pričama o 9. januaru, jer, kako kaže, mi znamo šta je Deveti januar, jer smo ga mi ustanovili, a Milorad Dodik tada nije ni bio za Republiku Srpsku.

szp-c2


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: