Tuži stranku jer su je stavili na odborničku listu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Tuži stranku jer su je stavili na odborničku listu

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:21.09.2016.

Član Srpske radikalne stranke RS (SRS RS) Milanka Miladinović pozvala je danas potencijalne birače da ne glasaju za nju na predstojećim lokalnim izborima, te najavila tužbu protiv ove političke partije jer su samoinicijativno stavili njeno ime na listu za odbornike u Skupštini grada Trebinje.

miladinovic

Miladinovićeva kaže da su je iz stranke prethodno konsultovali da li želi da bude na listi, te da im je odgovorila da će se izjasniti nakon što razmisli.

“Nakon što se SRS RS pripojila stranci `Dr Vojislav Šešelj` ja sam odlučila da se isključim iz partije u kojoj sam bila, ali oni su uzeli sebi za pravo da moje ime, bez saglasnosti, stave na izbornu listu”, rekla je Miladinovićeva.

Ona je istakla da je dugogodišnji član SRS RS i naglasila da ne postoje te pare, ni radno mjesto za koje bi prodala svoj glas. Miladinovićeva tvrdi da ju je kontaktirao Slaviša Grkavac i da joj je rekao da bi bilo dobro da ostane u stranci, ako želi da radi u kiosku, gdje je i zaposlena.

Nosilac liste za odbornike u Skupštini grada Trebinje Koalicije “Radikalno bolje” Slaviša Grkavac tvrdi da je Miladinovićeva izrazila spremnost da bude na listi kada je ona i formirana.

“Pretpostavljam da se njoj nije svidjela naša odluka da priđemo Koaliciji `Snažno Trebinje` jer je meni rekla da je gradonačelnik Slavko Vučurević zaposlio u kiosku i da mu je zahvalna, te da zbog toga ne može dati podršku našoj koaliciji”, rekao je Grkavac novinarima.

On je istakao da je bilo kasno da reaguju i da ponište kandidaturu jer su mandati za odbornike već bili verifikovani. ”

Pretpostavljam da su nju zloupotrijebili. Liste su izašle, i nezvanične, i zvanične, prije tri mjeseca. Ona je imala vremena da reaguje mnogo puta do sada. Interesantno je da je čekala nekoliko dana prije izbora kako bi se oglasila”, kaže Grkavac.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: