Pokret za Trebinje na radovima u Kosovskoj ulici: Problemi građana su naš prioritet | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Pokret za Trebinje na radovima u Kosovskoj ulici: Problemi građana su naš prioritet

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:23.09.2016.

Na inicijativu građana iz mjesne zajednice Police započeti su radovi u Kosovskoj ulici, kojim bi se riješio problem oborinskih voda.

pres-pokreta

Momčilo Bodiroga, predsjednik Pokreta za Trebinje i nosilac ove stranke za Skupštinu grada istakao je da su građani Polica ovu inicijativu uputili njihovom Pokretu.

„Mi smo već ušli u realizaciju ovog kapitalnog projekta, čime će biti riješeni problemi oborinskih voda koji se javljaju prilikom velikih kiša, a uz pomenutu sanaciju ide i izgradnja nove fekalne kanalizacije“, istakao je Bodiroga i dodao da će ovaj problem mještanima nakon tridesetak godina biti riješen.

Mještanin Dragan Vukojević zahvalan je što je gradska uprava našla razumijevanje za njihov problem.

„Odavnina je ovdje prisutan problem oborinskih i fekalnih voda i ovim putem zahvaljujemo gospodinu Bodirogi i svim gradskim strukturama koje su našli načina i razumijevanja da taj problem na neki način otklone“, kaže Vukojević.

img_6707

Zoran Milošević, kandidat za odbornika Pokreta za Trebinje ističe da su i ovim projektom u Pokretu dokazali kako im je lokalno primarno.

„Nama je u fokusu grad Trebinje i problemi njegovih građana. Na inicijativu grupe građana i na njihov prijedlog mi smo to prihvatili, uvrstili u budžet i rješavamo jedan veliki problem ovog naselja“, naveo je Milošević i dodao da od same ideje do realizaciji nije prošlo mnogo vremena. On ističe da se nada da će građani ovog naselja konačno odahnuti i biti zadovoljni.

Vrijednost radova na sanaciji oborinskih voda u Policama je oko 40.000 KM, koje su izdvojene iz budžeta Grada Trebinja.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: