GOPDP: Većina penzionera odlučno za Vučurevića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

GOPDP: Većina penzionera odlučno za Vučurevića

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:23.09.2016.

Saopštenje Partije demokratskog progresa:

Odlukom gospodina Đoka Tarane i nekoliko članova okupljenih oko njega, a koji imaju debele materijalne koristi od PUPRS, rukovodstvo ove stranke odlučilo je da izađe iz koalicije Saveza za promjene, koju su podržavali četiri godine i podrže kandidata SNSD-a, umjesto aktuelnog gradonačelnika Slavka Vučurevića, saopšteno je nakon zajedničkog sastanka članova predsjedištva Nove penzionerske stranke i predstavnika Parije demoktratskog progresa.

Neđo Mrakić, član predsjedništva NPS itakao je da je većina, sada već bivših članova PUP-a nezadovoljna ovakviom sebičnom odlukom, jer je protiv ineteresa cjelokupne penzionerske populacije.

„Mi dobro znamo ko je urušio privredni sistem RS, posljedica čega je propast fonda PIO RS, znamo ko je dramatično narušio odnos broja penzionera i osiguranika, zaposlenih radnika. Znamo i ko je odgovoran što imamo najmanje penzije i najmanju stopu doprinosa za PIO u regionu pa i šire.

Mi znamo da i ovako male penzije primamo iz budžeta RS i to sve više od kredita raznih svjetskih povjerilaca. Naša djeca, unuci i praunuci, na taj način, već su doživotno zaduženi, a mi smo kupili i trošimo njihovu budućnost.

Zbog svega navedenog, i zbog mnogo čega još, mi ne možemo podržati  politiku koja je u kontinuitetu dovela penzionere na prosječki štap. Svi dobro znamo i vidimo da Slavko Vučurević izuzetno dobro vodi naš grad, a pamtimo i cijenimo svaki vid pomoći koje je dao našoj populaciji te pozivamo sve penzionere da ga podrže u kandidaturi za još jedan mandat“ istakao je Mrakić.

pdp-2016


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: