SP: Isključen Veselko Senić | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SP: Isključen Veselko Senić

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:23.09.2016.

Saopštenje Gradskog odbora Socijalističke partije:

Gradski odbor Socijalističke partije Trebinje na sjednici održanoj dana 20.09.2016. godine jednoglasno je donio odluku da se iz članstva u Partiji isključi Veselko Senić, kandidat za odbornika, zbog permanentnog grubog kršenja Statuta i Programa Socijalističke partije, istupanja suprotnih odlukama organa i ponašanja koje teško narušava ugled Partije.

Veselko Senić je svoj rad usmjerio na svakodnevno podrivanje Partije, njenog članstva, a samim tim i ljudi koji su učinili ogroman napor kako bi rehabilitovali Socijalističku partiju u gradu Trebinju i dali joj zasluženi status na političkoj sceni našeg grada koji joj objektivno i pripada.

Socijalistička partija grada Trebinja se nalazi na pragu odličnog izbornog rezultata, upravo zahvaljujući kompaktnom i jedinstvenom timu sposobnih ljudi, i zbog članova i simpatizera, kao i ostalih građana Trebinja, nemamo pravo na toleranciju i ignorisanje ovakvih pojava.

news-2014-avgust-socijalisticka_partija_velika_847865385


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: