SNSD: Hvala Trebinjcima, referendum je pobjeda naroda! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SNSD: Hvala Trebinjcima, referendum je pobjeda naroda!

Izvor: radio Trebinje | Foto: radio Trebinje | Datum:26.09.2016.

Saopštenje Gradskog odbora SNSD-a Trebinje:

Narodni poslanik Luka Petrović poručio je u nedjelju naveče u prepunoj bašti trebinjskog hotela „Platani“ da je referendum o Danu Republike pokazao snagu i jedinstvo srpskog naroda, u trenucima kada je ona bila najpotrebnija.

Izražavajući zadovoljstvo velikim odzivom sugrađana na današnjem referendumu, generalni sekretar Saveza nezavsnih socijaldemokrata još jednom je poručio da slobodarsko Trebinje može i mora da snažno stoji na braniku otadžbine.

luka-poslije-referenduma1

„Zahvaljujem se narodu Trebinja, ali i cijele Republike Srpske što je na dostojanstven način izašao na birališta i izrazio svoju volju. Referendum je definitivno uspio. Građani su stali iza institucija i vlasti Srpske i dali im snagu da ovim koracima nastave naprijed. Tako da je ovo pobjeda isključivo naroda Republike Srpske“, rekao je Luka Petrović, koga su sugrađani pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Ubrzo nakon saopštavanja prvih rezultata izlaznosti, na ulicama Trebinja pojavio se veliki broj građana. Oni su sa srpskim trobojkama i uz zvuke sirena formirali kolonu automobila dugu oko pet kilometara koja je prošla kroz sva trebinjska naselja.

poslije-referenduma-2


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: