Nešić o TV duelu: Ne bježim Vukane, čekam te da se suočimo! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Nešić o TV duelu: Ne bježim Vukane, čekam te da se suočimo!

Izvor: Hercegovina press | Datum:14.03.2022.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić ostaje pri svom pozivu za TV duel upućenom poslaniku Nebojši Vukanoviću i sve što je Vukanović iznio tim povodom u javnost, ocijenio je kao čistu laž.

„Vukanović toliko laže da će mu nos porasti veći nego kod Pinokija. Očito je na društvenim mrežama vidio da se nalazim u posjeti Insbruku, a na poziv naše dijaspore i privrednika, pa se odlučio na jeftinu manipulaciju – hoće duel onda kada zna da ja nisam u zemlji – ne bi li prevario javnost kako je on eto pristao na duel, ali sam ja pobjegao. Ne bježim Vukane, 21. marta završavam obaveze i čekam te da se konačno suočimo. Čekam te da ogolim sve tvoje laži, podmetanja ali i perfidan kvislinški rad na razbijanju opozicije i derogaciji Republike Srpske. Znaš, Vukane, ozbiljni ljudi rade i život im nisu samo selfiji!“, poručio je Nešić.

Predsjednik DNS-a ističe da se nalazi u posjeti Insbruku gdje živi pet hiljada naših zemljaka, koji su ga i pozvali u posjetu, što Vukanoviću nije smetnja da nastavi sa lažima u maniru – vjerujete li svojim očima ili meni. Naime, Vukanović na svom blogu tvrdi da je Nešić u Salzburgu na skijanju.

„Zaista sam zapanjen tolikom količinom laži kada svakodnevno objavljujem fotografije susreta sa našom dijasporom, ali i austrijskim privrednicima. Takvo Vukanovićevo ponašanje već je ozbiljno zabrinjavajuće i iskreno mi ga je žao. Volio bih da mu mogu pomoći, ali to zahtijeva stručno znanje specijalista za mentalno zdravlje“, konstatovao je Nešić.

On dodaje da mu je žao što je Vukanović pogođen i uzrujan činjenicom da je gost naše dijaspore.

„Ko profesora istorije koji ne zna razliku između Salzburga i Insbruka može smatrati odgovornim i ozbiljnim sagovornikom? Ko čovjeka koji nema dana radnog iskustva u privredi i koji nije ni ekser zakucao može smatrati relevantnim za razgovore o ekonomiji, ulaganju dijaspore u Republiku Srpsku, oporavku naše privrede? Krajnje dobronamjerno bih Vukanoviću savjetovao da ostavi više ogledalce koje svaki dan pita: ‘Ogledalce, ogledalce, ko je najljepši na svijetu svom?’. Život nisu ogledalca, performansi i blogovi. Život je mnogo ozbiljniji i odgovorniji pristup društvu“, istakao je Nešić i zaključio:

„Vukanu želim dobro zdravlje, više ozbiljnosti, manje laži i da se u svom najboljem izdanju pojavi na TV duel u bilo kom terminu od 21.marta. Do tada, Vukane, ne budi Pinokio!“


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: