SzP: Od hiljadu i po figura napraviti šest hiljada, to mogu samo Dodo, Luka i sva ona oko njih muka | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SzP: Od hiljadu i po figura napraviti šest hiljada, to mogu samo Dodo, Luka i sva ona oko njih muka

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:27.09.2016.

U cjelosti prenosimo saopštenje Saveza za promjene:

Matematika je formalna i egzaktna nauka koja je nastala izučavanjem figura i računanjem s brojevima. Kada je nastala ne znamo, ali znamo da je stvorena neka nova matematika, izum SNSD-a i onih sićušnih stranaka oko njega. Od hiljadu i po figura napraviti šest hiljada, to mogu samo Dodo, Luka i sva ona oko njih muka.

Toliko gluposti, bahatosti, laži i lažne samouvjerenosti ni Dom kulture, ni prostor ispred njega nisu zapamtili, niti će. Jadno je bilo gledati i slušati besprizornog Luku, anonimnog Simovića,  papka Stevandića, zatečenog Mišeljića i najvećeg terminatora Srpske Milorada Dodika. Sve gori od goreg, a visoko, previsoko poletili. Jedan od njih reče da su najbolji, ali nije to baš potanko objasnio.

Ono što mi znamo - najbolje im ide kriminal, kao privredna grana. Znači gašenje preduzeća i banaka, sumnjive privatizacije, veličanje nezaposlenosti, omalovažavanje boraca, invalida, uostalom i svih drugih kategorija stanovništva, sem onih koji su se lijepo uhljebili u energetskom sektoru i po diktatu mlataraju zastavama i kliču onima kojima već za nekoliko dana sleduje let do kukavičijeg gnijezda.

Samouvjereni Luka reče da mu je «potrebna podrška svih časnih i iskrenih Trebinjaca». Neka dođe u srijedu uveče u Sportsku dvoranu gdje će ga dočekati časni i iskreni Trebinjci, ali ne naklonjeni njemu, nego časnom i poštenom, sadašnjem i budućem gradonačelniku Slavku Vučureviću. Tamo će se računati strogo po standardima matematike, kao formalne i egzaktne nauke i načelima moralnih vrijednosti od neprolaznog značaja.Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: