SNSD: Neargumentovane i ustaljene optužbe Vučurevića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

SNSD: Neargumentovane i ustaljene optužbe Vučurevića

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:28.09.2016.

U cjelosti prenosimo saopštenje SNSD-a o sinošnjem TV duelu:

Sinošnji TV duel kandidata za gradonačelnika Trebinja, u emisiji „Apostrof“ na Alternativnoj televiziji, koji je izazvao veliku pažnju javnosti, glasačima nije donio ništa novo. Kao i u dosadašnjim kampanjama ovih kandidata za gradonačelnika, Luka Petrović je i ovaj put iznio konkretna i realna rješenja za probleme sa kojima se građani svakodnevno susreću, dok je kandidat „Saveza za promjene“ nastavio sa programom koja se bazira na uvredama i nedoličnom ponašanju.

Kandidati su imali priliku da kroz tri teme glasačima predstave svoje planove za razvoj grada u naredne četiri godine. Petrović i Vučurević govorili su o socijalnoj politici, zapošljavanju, te ekonomiji i infrastrukturi Grada.

Kandidat „Saveza za promjene“ je tokom cijelog duela pokazivao znakove nervoze, te je tako na početku emisije voditelju poželio dobrodošlicu u studio, a potom zaboravio svoje koalicione partnere, pa naveo čak i one koji su na suprotnoj strani. Isto tako, Vučurević je zaboravio ime svog protivnika, pa ga je u nekoliko navrata nazvao Petkovićem, a u euforiji je razbio i čašu.

Luka Petrović je istakao razočarenje radom gradskih vlasti u prethodne četiri godine, navodeći konkretne primjere po kojima je evidentno da u Trebinju ne postoje sistemska rješenja.

Na Vučurevićeve neargumentovane i već ustaljene optužbe Petrović je odgovorio da se aktuelni gradonačelnik razumije u sve osim u svoj posao i probleme građana Trebinja. Takođe, na neke od Vučurevićevih planova Petrović je rekao da mu je drago što je njegov protivkandidat pročitao platformu iza koje stoji koalicija za „Snažno Trebinje“ i da želi izvoditi projekte koji su u njoj navedeni.

Odgovor Luke Petrovića na Vučurevićeve izmišljotine o navodnom kriminalu kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata demantovao je jednom rečenicom.

„O kriminalu govore ljudi bliski njemu“, jasno je poručio Luka Petrović, koji je prozvao Trebinjce da 2. oktobra skinu bahatu vlast i podrže „Snažno Trebinje“.Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: