Sutra sjednica Skupštine grada Trebinja | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sutra sjednica Skupštine grada Trebinja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:27.03.2022.

U Trebinju će sutra biti održana sjednica Skupštine grada, a na dnevnom redu je čak 30 tačaka.

Odbornici će raspravljati o radu gradonačelnika i gradske uprave, kao i javnih preduzeća, te planovima rada u ovoj godini.

 

Biće razmatran i izvještaj o ostvarivanju programa rada Skupštine grada u posljednjem kvartalu prošle godine.

 

Pred odbornicima je i program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u ovoj godini, prijedlog odluke o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svoijini grada i Republike Srpske, putem pisanih ponuda i usmenog nadmetanja, kao i niz odluka i zaključaka iz oblasti prostornog uređenja.

 

Na dnevnom redu su i prijedlozi odluka o utvrđivanju osnovice za obračun rente, naknadama za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta, kao i naknadi za izradu lokacijskih uslova i pripremu urbanističko-tehničkih uslova.

 

Raspravljaće se i o stanju bezbjednosti u drugoj polovini prošle godine, kao i prijedlogu odluke o javnom redu i miru na području Trebinja.

 

Sjednica Skupštine grada,u pozorišnoj sali Kulturnog centra Trebinje,  počinje sutra u 10 časova, uz direktan prenos na talasu Radio Trebinja.

 

 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: