Usvojeni programi rada javih ustanova i preduzeća – Još jedno zasjedanje nastavlja se sutra | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Usvojeni programi rada javih ustanova i preduzeća – Još jedno zasjedanje nastavlja se sutra

Izvor: Hercegovina press | Datum:28.03.2022.

Skupština Grada Trebinja većinom glasova usvojila je pojedinačne programe rada javnih ustanova i javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Trebinje za 2022. godinu.

Odbornici su predhodno usvojili informaciju o stanju bezbjednosti na području grada Trebinja za period od 1. juna do 31. decembra prošle godine, godišnji plan rada gradonačelnika i gradske uprave Trebinja za 2022. godinu, izvještaj o ostvarivanju Programa rada Skupštine za period oktobar-decembar prošle godine, sa godišnjim izvještajem o radu radnih tijela. Takođe, usvojen je i Izvještaj o radu gradonačelnika i gradske uprave Trebinja za prošlu godinu.

Nastavak 11. sjednice Skupštine grada biće nastavljen sutra, a pred odbornicima je i program rada Agrarnog fonda Grada Trebinja za ovu godinu, program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u ovoj godini, prijedlog odluke o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svoijini grada i Republike Srpske, putem pisanih ponuda i usmenog nadmetanja, kao i niz odluka i zaključaka iz oblasti prostornog uređenja.

Na dnevnom redu su i prijedlozi odluka o utvrđivanju osnovice za obračun rente, naknadama za troškove uređenja gradskog građevinskog zemljišta, kao i naknadi za izradu lokacijskih uslova i pripremu urbanističko-tehničkih uslova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: